Sterilisation hund

Sterilisation hund – sikkert indgreb hos din dyrlæge i Viby

 

Sterilisation hund – Vi anbefaler, at du steriliserer din tævehund, hvis den ikke skal bruges til avl eller udstilling. Bestil sterilisation hund hos os i dag

 

Vi tilbyder sterilisation af din hund hos din dyrlæge Viby. Ved en sterilisation fjerner vi tævens livmoder og æggestokke, og det medfører, at du undgår, at hunden kommer i løbetid og får hvalpe. Desuden undgår du såkaldt falsk graviditet, og en række sygdomme i livmoder og æggestokke forhindres. Vi tænker her bl.a. på livmoderbetændelse og kræft i æggestokkene. Ved et tidligt indgreb nedsættes også riskoen for kræft i mælkekirtlerne. Derfor bør du bestemt overveje sterilisation hund.

Hos din dyrlæge i Viby anbefaler vi sterilisation hund, hvis din tæve ikke skal bruges i udstilling eller til avlsformål. Din steriliserede hunhund lever længere og får i det hele taget et sundere liv. Livskvaliteten for hunden forøges, når den ikke skal gennemgå løbetider og uønskede parringer. Hunden undgår at skulle gå med bukser eller ble, og bliver ikke udsat for hormonelle påvirkninger i form af falsk graviditet.

En alternativ sterilisering kan i øvrigt foregå ved, at dyrlægen giver din hund en p-sprøjte. Det er i praksis en hormonbehandling, som forhindrer hundens løbetid. Denne behandling foregår efter en indgående undersøgelse af hundens seksualcyklus og skal gentages hver 5. måned resten af hundens liv. Der er mange bivirkninger ved denne behandling og vi anbefaler som udgangspunkt operation.

Vi foretager sterilisation af din hund under ordnede og betryggende forhold hos din dyrlæge i Viby. Vi har stor rutine i dette enkle kirurgiske indgreb på hunden, og du kan være helt tryg ved at overlade din bedste ven i vores varetægt. Kontakt os allerede i dag for nærmere aftale om sterilisation af din hund.