Adfærds Rådgivning

Nyhed til urolige, nervøse, gøende hunde!Adfærds rådgivning

Mennesker og dyr er åbenlyst forskellige, og det er derfor ikke underligt, at det til tider kikser med kommunikationen eller forståelsen hinanden imellem! Adfærdsproblematikker er faktisk noget af det, vi hyppigst bliver præsenteret for, og vi er derfor glade for at have særlig viden om dyrs adfærd og kommunikation.
 

Almindelige emner er f.eks. urenlighed, alene-hjemme-problematikker og aggressiv adfærd. Vi afholder både korte og længere adfærdskonsultationer til meget fornuftig priser. Ring og forhør dig om mulighederne. Vi har flere forskellige adfærdspåvirkende produkter på hylden, der kan anvendes i en overgangsfase, eller som støttende behandling i et adfærdsændrende forløb.

Vi forhandler også Thundershirts, der har en overraskende god effekt på mange hunde i situationer, der ellers er vanskelige at håndtere, fx. hunde, der gøer ved de mindste lyde i huset. Se intro-filmen her!

Vi ligeledes forhandlere af specielle seler til hunde, der trækker meget, men det er vigtigt at understrege at en sele ikke alene løser at hunden trækker, men at det kræver vedholdene træning ved siden af. Kom gerne forbi og prøv en sele på din hund! Se hvordan selen virker her!

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig og dit dyr til et godt liv sammen!