Kunderne fortæller…

kunderne fortællerNår kunderne fortæller, lytter vi!

Vi hilser dine meninger og tilbagemeldinger velkomne. Vi ønsker at leve op til vores mål om god service, god tid, kvalitet og nærvær når vi hjælper vores kunder og deres dyr, og derfor er din feedback værdifuld for os!

Her er blot et uddrag af nogle af hvad kunderne fortæller os dagligt:

 

Leif Borup Larsen, hunden Mille:
Hej Camilla. Jeg vil godt takke dig for den gode behandling vi, Mille og jeg har fået,det var jo enten eller, overlevelse eller ej. Jeg syntes lige du skal vide at det betød helt utrolig meget for mig, at jeg ikke bare skulle aflevere min hund, som jeg så bare kunne hente sidst på dagen igen, men kunne være tilstede så meget, det tror jeg andre af dine kolleger kunne lære af, min hund er for mig et familiemedlem, som børn er for andre, og jeg må sige at det er som at have fået en ung hund igen det er bare så godt.
Med venlig hilsen Leif Borup Larsen.

 

Jeppe Kræmmergaard, hunden Ellie:
Min oplevelse hos Byens dyreklinik var helt i topklasse. Camilla/Dyrlægen er rigtig glad for dyr, og det kan man mærke. Der er tid til, at man kan få stillet alle sine spørgsmål – og man har på ingen måde en fornemmelse af, at man bliver smidt ud af butikken, fordi den næste kunde skal igennem maskinen. Der er med andre ord nærvær og masser af tid. Yderligere er prisen også et stykke under de konkurrerende dyrelæger, hvilket jo bestemt ikke skader. Alt i alt er Byens dyreklinik virkelig anbefalelsesværdig.

 

Inge Lauridsen, hunden Bella:
Kære Camilla. Nu vil jeg forsøge om jeg relativt kort kan sammenfatte alle de grunde jeg har til at mene, at du er en fantastisk dyrlæge. Jeg har oplevet at du er fagligt dygtig og informeret om nyeste metoder og praksisser. At du er meget nærværende overfor dine dyrepatienter. Det virker sørme som om du godt kan lide dyr:)
Og sidst men ikke mindst er du i besiddelse af noget, som jeg finder vigtigt i forbindelse med dyrlægebesøg: dyrets menneske skal ikke glemmes. Du har udvist en stor forståelse for mine behov, hvad enten jeg er kommet med katte der skulle aflives eller med min unghund, der enten skulle undersøges for blæreproblemer eller reddes fra en livstruende forgiftning. Det er godt at vide at du tager den tid, som jeg har brug for til at sige farvel til min kat (som jeg fik med hjem i et lille tæppe, så hun lå lidt beskyttet) og at det ikke er bøvlet, at jeg har behov for at sidde med min hund, mens droppet får lov at virke. Det bliver ikke ringere af at du er god til moderne kommunikation og noget så gammeldags som service. Hermed varme anbefalinger til alle, som gider lytte:)
Hilsen Inge Lauridsen.

 

Pia Tinning Christensen, hunden Pimm:
Vi skulle tage afsked med vores dejlige hund Pimm, stor Berner sennen, som var slidt op, men må sige at vi fik den bedste service ved Byens dyreklinik, der blev udvist stor omsorg fra personalet, og en respekt for vores sorg. En stor tak til Camilla og hendes personale, kan kun varmt anbefale klinikken. TAK for det!

 

Rikke Gottfredsen, katten Findus:
Hej Camilla, tusind tak for god information og service omkring sterilisationen af vores kat! Den var rigtigt nok tæmmeligt skæv i et par døgn, men arret er superfint og helt uden hævelse! Tak for god information om fodring af Findus efter sterilisationen.
Med venlig Rikke Gottfredsen.

 

Se flere anmeldelser og læs hvad kunderne fortæller på vores Facebook side eller på google! Vi er meget glade hvis du også vil give os en anmeldelse!