Alternativ behandling

Alternativ behandling

Vi tilbyder som noget helt særligt homøopatisk- og akupunktur alternativ-behandlingbehandling af kæledyr.
I princippet kan alle typer af problemer og lidelser behandles alternativt, men vi holder gerne på, at visse typer af sygdom behandles bedst med traditionel medicin. Bakterielle infektioner behandles f.eks. mest effektivt med antibiotika! Men mange infektioner bunder i anden sygdom, og de underliggende sygdomme er ofte et godt emne for alternativ behandling. Et eksempel herpå kunne være allergier, der ofte giver anledning til hudbetændelser og øre- og pote- problemer.
Det er dyrlæge Lise Bang Hansen, der undersøger og behandler alternativt. Et forløb starter typisk med en time lang konsultation, hvor dyrlægen spørger ind til dyret og problematikken. Ved afslutningen af konsultationen beslutter dyrlægen, hvilken medicin dyret skal have. Det aftales også hvornår der skal afholdes en opfølgende konsultation, som normalt varer en halv time. Der kan efter behov aftales flere konsultationer.
Vi hjælper rigtig mange dyr med problemer og sygdomme, de ellers har svært ved at slippe af med. Du kan læse mere om Lise Bang Hansens behandlinger her!