VetPlan – et abonnement på sundhed

Når kun det bedste er godt nok!

Betal et fast månedligt beløb via PBS, og spar op mod 40% på de faste dyrlægeudgifter!

Med et VetPlan abonnement sikre du det optimale tilsyn med dit kæledyr. Desuden får du en lang række andre fordele og rabatter som VetPlan-abonnent.

Hund og kat:

For kun 179 kr pr måned får du blandt andet gratis årlig sundhedstjek og de vaccinationer der er behov for. Desuden inkludere abonnementet én ekstra gratis konsultation om året. Du skal ikke længere betale for negleklip hos veterinærsygeplejersken, eller for udstedelse af recepter. Efter 2 års abonnement laver vi et udvidet helbredstjek af dit kæledyr, hvor dyret gennemgår en mere deltaljeret helbredsundersøgelse, og får analyseret blod og urin. Du er også altid velkomment til at få tjekket dyrets tænder hos veterinærsygeplejersken – helt gratis. På den måde kan vi være på forkant med begyndende problemer eller sygdom.

Desuden er der ekstra rabat på tandrensninger, blodprøver, mikrochip eller udstedelse af kæledyrs-pas, samt på operationen ved kastration eller sterilisation af dit kæledyr.

Se den detaljerede VetPlan for hund her

Se den detaljerede VetPlan for kat her

Kanin og marsvin:

For kun 99 kr pr måned får du blandt andet gratis årlig sundhedstjek og evt. de vaccinationer der er behov for. Desuden inkludere abonnementet én ekstra gratis konsultation om året. Du skal ikke længere betale for negleklip hos veterinærsygeplejersken eller udstedelse af recepter.

Desuden er der ekstra rabat på operationen ved kastration eller sterilisation af dit kæledyr.

Se den detaljerede VetPlan for kanin eller marsvin her

Hvem kan tegne et VetPlan abonnement?

Alle der kan oprette en PBS-aftale kan tegne et abonnement. Hvis du ikke kan lave PBS-aftaler, kan du stadig tegne en VetPlan for dit kæledyr, hvis du betaler det samlede årlige beløb ved oprettelsen.

VetPlan abonnement oprettes ved personlig henvendelse i dyreklinikken.