Dyrlæge Viby

Dyrlæge Viby – Det rigtige valg for omsorgsfuld pleje af kæledyr

Tryghed i centrum hos dyrlæge Viby. Vi prioriterer nærvær og faglig dygtighed. Derfor bør du vælge os som din foretrukne dyrlæge Viby

 

Valget af dyrlæge i Viby hander i høj grad om tillid. Den dyrlægemæssige behandling af dine kæledyr bør du ikke overlade til tilfældighederne. Vi kan forsikre dig om, at dine dyr er i de bedste hænder, når du beslutter dig for at foretrække os som din dyrlæge Viby.

Et besøg hos din dyrlæge skal være en positiv oplevelse – og det gælder såvel for dyr som for ejer. Hos os vil du opleve, at vi lægger stor vægt på, at både du og dit dyr føler dig velkommen. Patienten er jo et vigtigt medlem af familien, og tryghed har derfor højeste prioritet hos din dyrlæge Viby.

Denne tryghed etablerer vi bl.a. ved at sørge for altid at have god tid til vores konsultationer. Vi sætter kvalitet og nærvær i centrum i vores kontakt med både kunder og dyr, da vi mener, at disse elementer føjer en vigtig dimension til de faglige kompetencer, vi i øvrigt kan tilbyde hos din dyrlæge Viby.

Vi har en bred erfaring med forebyggende og helbredende behandling for stort set alle tænkelige kæledyr, og du skal også vælge os, hvis dit kæledyr er af den lidt mere eksotiske slags. Du bør i øvrigt opsøge os uanset problemets omfang. Tandpine kan f.eks. være mindst lige så smertefuld hos en hund som hos et menneske, og vi har en seriøs tilgang til alle dyrs lidelser. Vi glæder os til at opfylde opgaven og gøre en forskel som din dyrlæge Viby.