Kastration af din kat

Kastration af din kat – få din kat kastreret hos dyrlægen i Viby

 

Kastration af kat skal udføres af en dyrlæge, der kan foretage indgrebet i høj kvalitet.. Vi lover dig høj faglighed og omhyggelighed ved kastration af kat

 

Kastration af kat er et vigtigt indgreb, og derfor skal du også finde en dyrlæge, der kan udføre indgrebet med sikker hånd. Vi garanterer tryghed og faglig ansvarlighed, når du overlader din kat til os for kastration. Undgå enhver tvivlssituation. Få en fornuftig dialog med vores dyrlæge omkring dine overvejelser, inden du tager den endelige beslutning om kastration af kat.

Begrundelserne for kastration af kat kan være mange, og overvejelserne kan være tilsvarende store. Det korte af det lange er, at indgrebet selvfølgelig ikke kan gøres om. Derfor bør du rådføre dig med vores dyrlæge om fordele og ulemper ved kastration af kat. Vi sørger for at gøre indgrebet smertefrit for dit kæledyr, og vi vejleder dig om efterfølgende behandling samt om konsekvenserne af operationen.

Din kat er i gode hænder hos os. Vi har de faglige kompetencer på plads, når det gælder udførelse af kastration af kat. I Aarhus-området er vi det absolut bedste behandlingssted for operation af hankatte, og når du har truffet den endelige beslutning om indgrebet, kan du være sikker på, at vi vil udføre en ansvarlig kastration af kat.