Tillidsfuld dyrlæge nær Højbjerg

kitten_sitting_in_a_hammock-wallpaper-1920x1080

Kæledyr er integrerede medlemmer af familien, der kræver samme omsorg og pleje som mennesker. Har du mistanke om, at dit kæledyr er syg, fx pga. ændret adfærd eller synlige tegn på smerte, kontakt da Byens Dyreklinik for et sundhedstjek af dit dyr, hvad enten der er tale om en hund eller et marsvin. Vi behandler alle kæledyr med den mængde nærvær og faglig kompetence, som et vellykket besøg hos dyrlægen kræver, og tager med glæde imod nye patienter fra Århus og hele det omkringliggende område, som bl.a. omfatter Højbjerg.

At vælge den rette dyrlæge

Når vi skal vælge tandlæge eller læge til os selv, undersøger vi ofte, hvad der er af muligheder i området, samt hvilke læger der virker mest kompetente og troværdige. Når det kommer til vores dyr, er der desværre mange, der bare vælger den første og bedste klinik, og det er en skam. At finde den rette dyrlæge kræver stor overvejelse, og dyrlægen skal opfylde op til flere krav. Vigtigst af alt skal lægen selvfølgelig være uddannet og fagligt kompetent, men derudover er det også vigtigt, at lægen er nærværende og åben og dermed skaber en behagelig og tryg atmosfære for dyrlægeundersøgelsen. Er du på udkig efter en dyrlæge i Højbjerg, der opfylder alle disse krav, er Byens Dyreklinik derfor noget for dig.  

Byens Dyreklinik – Nær Højbjerg

Vi er et professionelt team bestående af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der alle brænder for at sikre de danske kæledyrs sundhed. Dyr er en stor del af vores hverdag, både gennem vores arbejde og i vores fritid, og du kan derfor trygt overlade dit elskede kæledyr til os. Vi lægger vægt på omsorgsfuld og individuel pleje af dyrene og god service til deres ejere og dette kommer både til udtryk ved vores professionelle behandlingsmetoder og de omgivelser du bliver mødt af i klinikken.

Det tilbyder vi

Hos Byens Dyreklinik tilbyder vi alt inden for pleje af dyr, lige fra klipning af negle til mere omfattende operationer af tilskadekomne poter. Vores mest normale arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Neutralisering af hunde, katte, kaniner, marsvin og ildere
  • Øre- og øjenproblemer
  • Hud- og tandproblemer
  • Brækkede knogler
  • Fjernelse af slugte ting, der har sat sig fast i maven på dit kæledyr

Sådan finder du os

Du finder Byens Dyreklinik på Rosenvang Allé 2 i Viby J, en adresse som er let tilgængelig med både bil, bus og nærbane. Kommer du i bil, er der rig mulighed for at parkere den lige foran døren, da vi har op til flere parkeringspladser foran vores klinik. Kommer du i stedet med bus, går 1A, 2A, 200, 202 m.fl. stort set lige til døren, ligesom Nærbanen (Grenå-Odder) har stop ved Kongsvang, hvorfra der kun er 200 meter til Byens Dyreklinik.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille en tid hos os. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr indenfor.

Se rutevejledningen til Byens Dyreklinik i Viby