Dyrlæge nær Brabrand – velkommen til Byens dyreklinik

kastration-sterilisation-kanin-marsvin

Kæledyr, både hunde, katte, kaniner og marsvin, har en ganske særlig plads i mange danske hjem. Kæledyr er genstand for utrolig meget glæde, og har en fantastisk evne til at bringe familier sammen og skabe uforglemmelige stunder. Af netop denne grund bør man selvfølgelig værne om dyrets sundhed og trivsel. Ligesom vi tager os godt af vores eget og vores børns helbred, kræver vores kæledyr også omsorg og pleje, og har du mistanke om sygdom hos dit dyr, bør du derfor straks kontakte Byens Dyreklinik, så vi kan foretage en grundig sundhedsundersøgelse af dit kæledyr. 

Byens Dyreklinik – Et stenkast fra Brabrand

Byens Dyreklinik har adresse på Rosenvangs Allé 2, 8260 Viby, blot et stenkast fra Brabrand. Vores klinik består af veluddannede og passionerede dyreelskere i form af to dyrlæger og to veterinærsygeplejersker. Fælles for os alle på klinikken er, at vi lægger stor vægt på nærværende og individuel pleje af de dyr vi får ind. Alle dyr er forskellige, med forskellige behov, og skal selvfølgelig behandles derefter. Empati og god kontakt til både kæledyr og ejere er nøgleord for os, og vi arbejder hver dag hårdt på at forbedre sundheden blandt kæledyrene i Danmark. For os er dyrlægefaget nemlig ikke kun et job, men derimod en passion, som vi nyder at fordybe os i.

Sådan foregår en sundhedsundersøgelse hos os

Frygter du for dit kæledyrs helbred, tilbyder vi sundhedsundersøgelser af alle kæledyr til en fordelagtig pris. Ved undersøgelsen gennemgår en af vores læger dyret fra snude til hale. Vi gennemgår bl.a. tænder, ører, øjne, kønsorganer samt bedømmer dyrets vægt, for at kunne give en professionel vurdering af dyrets generelle trivsel og helbredstilstand.

Det tilbyder vi

Ønsker du at neutralisere dit kæledyr, så du ikke skal frygte for uventet familieforøgelse, tilbyder vi kastration af hunde, katte, kaniner, marsvin og ildere. Derudover tilbyder Lise Bang Hansen, vores uddannede homøopat, alternativ behandling af dyr, der bla. har vist sig at kunne kurere kroniske sygdomme som fx allergier og slidgigt. Har dit dyr adfærdsvanskeligheder, er dette også noget vi kan hjælpe med. Vi afholder billige adfærdskonsultationer, der kan give dig værktøjer til at komme på bølgelængde med din hund og undgå miskommunikation i jeres forhold.  

Kontakt   

Frygter du for dit dyrs helbred, kan du kontakte Byens Dyreklinik på telefon 82 30 70 15. Vi sidder klar til at tage imod dine henvendelser inden for klinikkens åbningstider man-tir og tor-fred, men er der tale om akut sygdom, der ikke kan vente, holder vi også åbent efter aftale om onsdagen. Du er altid velkommen til at møde op i vores klinik på Rosenvangs Allé 2, som du nemt kommer til fra Brabrand. Både busser og nærbane går lige til døren, og kommer du i bil kan du nemt parkere den på en af de parkeringspladser der er til rådighed foran vores klinik.

Du er altid velkommen til at ringe til os i klinikken, hvis du har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen!

Se rutevejledningen til Byens Dyreklinik i Viby