Slanke-klinik for kæledyr

Slanke-klinikSlanke-klinik – Aarhus eneste, byder dig velkommen!

Rigtig mange kæledyr – ja faktisk op i mod hver 3. hund og kat er overvægtige! Og ligesom mennesker kan vores kæledyr også få livsstilssygdomme, og overvægten forkorter også dyrets liv,  så det giver god mening at holde sit dyr slank. Er skaden opstået og ér hunden eller katten blevet for tyk, er der heldigvis god og professionel hjælp at hente hér på Aarhus eneste slanke-klinik for overvægtige kæledyr!

Hvad betyder et enkelt kilo eller to for meget?

For du og jeg betyder 1 eller 2 kg overvægt ikke så meget, så hvis katten nu vejer 5 kg i stedet for de optimale 4 kg, så er det vel ikke så slemt…  Eller hvad? Faktisk vil 1 kg overvægt for en kat med en normalvægt på 4 kg, svare til 16 ekstra kg for et menneske med en normalvægt på 65 kg! For selvsamme person vil 1 kg overvægt hos en hund med en normalvægt på 10 kg, svare til 7 ekstra kg! Så for hunden og katten betyder de ekstra 1-2 kg meget mere end man måske lige forestiller sig!

Hvordan slanker jeg mit kæledyr?

For at lykkes med et vægttab hos kæledyret, er det nødvendigt at ændre på kosten. Hvis der er tale om et større vægttab (over 15% overvægt) anbefaler vi at skifte over på et decideret slankefoder og udskifte almindelige godbidderne med nogle kaloriefattige. Slankefoder forhandles altid af dyrlæger, og kan ikke købes i dyrehandler, supermarkeder eller specialhandler. Byens dyreklinik er en slanke-klinik og specialiseret i at rådgive og hjælpe dig med dit dyrs vægttab, og i samarbejde med Royal Canin har vi et særligt vægttabs-program, som du kan blive tilknytte helt gratis! Se mere på videoen nedenfor. Kontakt os med det samme så vi kan hjælpe dig og dit kæledyr til sundere og længere liv sammen!

Gode resultater!

Vi er rigtig stolte når vores kunder og kæledyr kommer i mål med vægttab, og det skønt at se hvor meget mere energi dyrene får når de slipper af med de overflødige kilo! Kom ind på klinikken og lad os hjælpe dig og dit kæledyr med at få et godt resultat!

Om Slanke-klinik film