Kvalitetsfoder og sunde snacks

Kvalitetsfoder og sunde snacksKvalitetsfoder og sunde snacks

Som kunde hos os nyder du fordel af at vi har specialviden om fodring og pleje af kæledyr, og du får derfor en god og professionel rådgivning når du køber plejeprodukter, kvalitetsfoder og sunde snacks hos os.
Vi forhandler blandt andet kvalitetsfoder fra bl.a. LIVE Probiotic (kornfrit foder tilsat mælkesyrebakterier), samt Royal Canin til hunde og katte, foder der holder dit dyr sundt og rask og beskytter mod fx. blæresten, tandsten og fordøjelsesbesvær. Desuden forhandler vi også special diæter, der understøtter dit dyrs helbred i forbindelse med forskellige sygdomme, i fx. tarme, organer eller led.
Vi sælger endvidere lækre sunde snacks, der er kornfrie og uden farvestoffer – bare rent tørret kød, f. eks. kylling, and, lever eller fisk, fra bla. Ficcaro.
Alt foder er nøje udvalgt og af bedste kvalitet!

 

Andre produkter til dyr
Vi sælger også kosttilskud til forbedring af dit dyrs helbred, samt produkter til at forbedre dit kæledyrs mund- og tandhygiejne. Har din hund eller kat øre- hud- eller pelsproblemer kan vi hjælpe med et større udvalg af plejende og medicinske shampoo’s og contitioners. Når uheldet har været ude og din hund eller kat har tisset derhjemme, forhandler vi Urine-Off, et effektivt middel til at fjerne alle spor af urinen.