Dyrlæge nær Risskov – velkommen til Byens Dyreklinik

kvalitetsfoder-sunde-snacks

Skal dit kæledyr kastreres, have klippet negle eller blot have nyt foder, så står Byens Dyreklinik nær Risskov klar til at hjælpe dig. Vi er en professionel dyrlægeklinik med et kompetent personale, og for os er arbejdet med dyrene ikke blot et job, men en livslang passion, som vi nyder at beskæftige os med. Er du bekymret for dit dyrs helbred, eller har du blot brug for nogle sunde godbidder, kan du kontakte os på telefon 82 30 70 15, vi glæder os til at høre fra dig.   

Vores værdier

Hos Byens Dyreklinik lægger vi stor vægt på, at der skal være rart at komme i vores klinik – for både kæledyr og ejere. Nærvær, empati og faglig kompetence er nøgleord for os. Vi tager os tid til at lytte til dig og give dit kæledyr en individuel undersøgelse for at afklare eventuelle helbredsmæssige trusler. Privat har vi alle op til flere dyr og ved derfor præcis hvor nervøs man kan være, når man skal overlade sit elskede kæledyr til andre, men vi er alle enten uddannede dyrlæger eller veterinærsygeplejersker, så du kan roligt stole på, at dit kæledyr er i både kærlige og kompetente hænder hos Byens Dyreklinik.

Hvad kan Byens Dyreklinik tilbyde   

Hos Byens Dyreklinik tager vi os af alt inden for pleje af kæledyr, hvad enten der er tale om adfærdsrådgivning eller vaccination. Vores andre ydelser omfatter bl.a.:

  • Generelle sundhedsundersøgelser
  • Neutralisering (kastration) af hunde, katte, kaniner, marsvin og ildere
  • Flåt- loppe og ormemiddel
  • Klipning af negle
  • Tandpleje
  • Salg af kvalitetsfoder og snacks

Hvorfor skal du vælge os som din dyrlæge i Risskov

Hos Byens Dyreklinik nær Risskov bruger vi vores ekspertviden til at sikre dyrene mod smerter og ubehag under undersøgelser og operationer. Vi bruger særlige narkosemidler og så små operationsåbninger som muligt, for at give dit kæledyr det mindst stressede operationsforløb. Modsat mange andre dyrlæger arbejder vi ikke kun med konventionelle metoder – vores uddannede homøopat Lise Bang Hansen tilbyder også alternativ behandling, der bl.a. kan være med til at kurere kroniske lidelser, som fx slidgigt, hos dit kæledyr. Hos os får du rådgivning og vejledning inden for alle aspekter af dit dyrs sundhed og trivsel, idet vi udover almindelige dyrlæge-opgaver også påtager os kostvejledning, adfærdsrådgivning og alternativ behandling.  

Lettilgængelig adresse

Derudover ligger vores klinik praktisk placeret nær offentlig transport og med op til flere parkeringspladser foran klinikken. Du finder os på Rosenvangs Allé 2, 8260 Viby, blot en kort køretur fra Risskov. Kommer du i bus kan du fx tage bus 1A eller 4A, men benytter du dig i stedet af nærbanen (Grenå-Odder) kan du stå af på stoppet Kongsvang, hvorfra der kun er 200 meter til du står foran klinikken. Har du spørgsmål til vores behandlinger, eller vil du gerne finde en tid til at besøge klinikken er du velkommen til at kontakte os

Se rutevejledningen til Byens Dyreklinik