Dyrlæge nær Tranbjerg – Velkommen til Byens Dyreklinik

90595189

Er du på udkig efter en dyrlæge nær Tranbjerg, der lægger vægt på omsorgsfuld pleje af dit kæledyr og god kommunikation mellem ejer og læge, så er Byens Dyreklinik det oplagte valg. Er du bekymret for dit kæledyrs sundhed, kæmper du en brag kamp mod et adfærdsvanskeligt dyr, eller skal du blot købe nyt foder og sunde snacks, så kontakt os på telefon 82 30 70 15 eller mød op i vores klinik. Vi glæder os til at møde dig og dit kæledyr til en behagelig konsultation på Rosenvangs Allé 2, 8260 Viby.  

Hvem står bag Byens Dyreklinik?

Byens Dyreklinik består af to dyrlæger og to veterinærsygeplejersker, der alle selv har op til flere kæledyr, og derfor ved præcis hvor meget fx en hund eller en kat kan betyde i en familie. Kæledyr, som fx hunde, skaber utrolig meget glæde med deres ubetingede loyalitet og logrende hale og derfor mener vi hos Byens Dyreklinik selvfølgelig, at de skal behandles på lige fod med vores medmennesker. Vores personale arbejder hver dag hårdt på at forbedre sundheden blandt danske kæledyr – dette er vores mission, som vi som dyreelskere, er meget passionerede omkring.    

Hvad laver vi?

Hos Byens Dyreklinik tager vi os af alt indenfor dyrepleje, lige fra en simpel negleklipning til mere omfattende operationer, hvor dit kæledyr neutraliseres (kastreres). Noget af det vi arbejder meget med er adfærdsproblematikker, som fx urenlighed, aggressiv adfærd og problemer med at være alene hjemme. Mennesker og dyr er forskellige og dette kan skabe en del problemer, men hos Byens Dyreklinik har vi kompetencerne til at hjælpe dig med at påvirke dit kæledyr i den retning, du ønsker. Udover at have en række adfærdsændrende produkter på hylderne afholder vi også adfærdskonsultationer til en pris hvor alle kan være med, så du kan få en bedre forståelse for dit kæledyrs ønsker og behov.     

Hvorfor du skal vælge os som din dyrlæge nær Tranbjerg

  • Vi er et højtuddannet og specialiseret team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker
  • Vores kompetencer sikrer at dit kæledyr modtager den mest behagelige behandling
  • Vi lægger stor vægt på individuel og nærværende service
  • Vi tilbyder flere forskellige behandlingsformer, fx alternativ behandling udført af dyrlæge og homøopat Lise Bang Hansen
  • Vores klinik er nem at nå med både bus, tog og bil

Har du spørgsmål om dit kæledyr eller ønsker du at besøge vores klinik, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at se dig og dit kæledyr i vores klinik på Rosenvangs Allé 2, 8260 Viby, en kort køretur fra Tranbjerg. 

Se rutevejledningen til Byens Dyreklinik i Viby